Tisztelt Tanulónk, Érdeklődő!

Kérjük, hogy az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, ezen időszakban lehetőleg válassza, a telefonos ügyfélszolgálatunkat (25/400-800; +36 30/371 9480) az iskolánk nyitvatartási idejében, illetve eljuttathatja hozzánk megkeresését írásban, e-mail- és postacímünkre.

Lehetőség van jelentkezni online elméleti tanfolyamunkra a https://autoth.hu/jelentkezes oldalunkon.

Tandíjának, vizsgadíjának befizetéséhez sem szükséges kimozdulnia, azok befizetéséhez is több lehetőség áll rendelkezésére:

  • online bankkártyás fizetés az E-Titán tanulói felhasználói felületén
  • banki átutalással. (OTP Bank 11736037 - 20543075)

Tájékoztatjuk, hogy korlátozzuk a gyakorlati képzéseinket az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Ezzel kapcsolatban, megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak a közlekedési képzésekhez a koronavírus fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében alkalmazandó javasolt higiéniás előírásokkal kapcsolatos útmutatója. Kérjük Önöket, hogy ennek megfelelően szíveskedjenek eljárni.

Az útmutató az alábbi helyen érhető el:

Köszönjük szíves megértésüket!

 

 

Hogy gond nélkül vedd az akadályokat, vár minden érdeklődőt
a járművezető-képzés specialistája az:

AuTÓTh Iskola!

-1990-

Újdonság: Már az interneten is regisztrálhatsz képzéseinkre a  Jelentkezés   oldalunkon. Ha az interneten regisztrálsz, akkor az e-learning tananyag mellé az elsősegély tanfolyam tananyagát ingyen megkapod!

Elméleti tanfolyam indul: "Naponta, óránként, percenként!!!" - az interneten!

Ha gyorsabban szeretnéd levezetni a gyakorlati óráid, ez egy magasabb VIP óradíjért megtehető, az ehhez kötődő oktatói vállalás az oktató bemutatkozó oldalán elolvasható.

 

Tájékoztatunk, hogy a Kormány 55/2018. (III. 23.) Korm. rendelete szerint a 2018. július 1-jét követően a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges, sikeresen letett elméleti vizsga díjához, illetve a hozzá kapcsolódó elméleti tanfolyam díjához támogatás igényelhető:

A támogatást az a személy veheti igénybe, aki

  • a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres elméleti vizsgáját 2018. július 1-jét követően tette le és
  • a sikeres vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be.
  • a sikeres KRESZ vizsga napján a  csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban vagy  gyermekgondozást segítő ellátásban részesül.

A támogatás összege az elméleti tanfolyam díjának és a sikeres elméleti vizsga hatósági díjának ténylegesen megfizetett összege, de legfeljebb 25 000 Ft.

A kérelem benyújtásához szükséges űrlapot  innen   töltheti le, melyet postai úton vagy ügyfélkapuval rendelkezőknek elektronikus úton kell eljuttatnia a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság részére.

A kérvény benyújtásával egyidejűleg mellékelnie kell a díjak megfizetését igazoló dokumentumokat is.

A benyújtott kérelmet a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság bírálja el.

 

Más: 1990-ben kezdett el önállóan működni iskolánk. Az eltelt időben több ezer jogosítvány talált gazdára a segítségünkkel, tulajdonosaik örömmel emlékeznek a velünk töltött kellemes hetekre. Legyél Te is közöttük! Szeretettel várunk! :-)

Ha úgy érzed nincs kellő önbizalmad a vezetéshez, netán a forgalmi vizsgán megbuktál (az sem gond, ha közben másik iskolánál tanulsz) és tanácstalanak érzed magad, van jogsid de rutintalan vagy, akkor kérd utánképzési közlekedés-pedagógusunk segítségét, tanácsait!