Személygépkocsi

Ahhoz, hogy a tanfolyamba bekerülj, a következő feltételeknek kell megfelelned:
  • Betöltött 16,5 éves életkor.
  • 8 általános
  • Egészségi alkalmasság
  • Közbiztonsági alkalmasság.
Internetes elméleti távoktatás:

 E-Learning DEMO tananyag megtekintése! 

A képzés jelentkezés és a tanfolyamdíj befizetése után "azonnal" indulhat. A képzés végén kapsz egy igazolást erről. Az elméleti vizsgára az iskola jelenti a tanulót.

 

A vezetési gyakorlatra közúton csak a sikeres elméleti vizsgádat követően kerülhet sor.

Az eredményes felkészüléshez szükséges óraszám az egyéni képességeiden múlik, amely tendenciaszerűen az életkorral is összefügg, de általánosítható igazságot erre nem lehet megállapítani. Ezért nem árt, ha pótórákkal is számolsz.

Alapoktatás (járműkezelési gyakorlatok):

Az alapoktatás során a jármű feletti uralmat (jármű technikai kezelését, manőverezési feladatokat) és a jármű biztonsági ellenőrzési feladatait kell elsajátítanod, elsősorban forgalommentes helyen.

Főoktatás (forgalmi gyakorlatok):

Az oktatás során meg kell ismerned a biztonságos, előrelátó, együttműködő járművezetés alapelemeit.

A vállalási feltételeinket letöltheted: AuTÓTh B kategóriás képzés

Nem árt, ha tudod:

A tandíj és a vizsgadíj befizetését az e-Titán tanulói online tanulói felületén (https://etitan.hu/site/), a Pénzügy csempénél Fizetendő díjak, (+Gyakorlati óradíj) vagy (+Vizsgadíj) feliratra kattintva határozod meg a befizetendő összeget. Ezt követően a Fizetendő díjak-nál a Befizetés oszlopban kipipálod a befizetendő összeg soránál a kis négyzetet és már innen a program átirányít a SimplePay fizetési oldalra, ahol bankkártyával befizetheted a tandíjat/vizsgadíjat, vagy azt az ügyfélfogadó irodában készpénzben lehet kiegyenlíteni, illetve átutalhatod a 11736037-20543075 számú bankszámlánkra, akár több részletben is.

További költségként merül majd fel a vizsgdíj, orvosi vizsgálat díja, elsősegély vizsga, illeték,  stb.
A gyakorlati vizsgákat a sikeres KRESZ-vizsga időpontjától számított 2 éven belül be kell fejezni. Ha ez nem megy, kezdhetsz mindent elölről.

Ha a vizsgán megbuktál, csak három munkanap után próbálkozhatsz újra.

AuTÓTh a Te iskolád!