Elsőként a városban, az internetes elméleti távoktatás (e-learning)!

Az e-learning elméleti képzés előnyei:

 • a képzési adatbázis azonos a közlekedési hatóság adatbázisával (tesztkérdéseivel);
 • saját haladási ütem – egyéni képességen, időbeosztáson alapuló – megválasztása;
 • gyors, akár egy nap alatt elvégezhető;
 • a tananyag, a multimédia adta lehetőségeinek kihasználásával történő sokrétű oktatási formája;
 • a tanulás hatékonyságának mérését biztosítva tudja eljuttatni az ismeretet, a tudást;
 • a már elvégzett részek tetszőleges számban újra tanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek,
 • konzultációs lehetőség az elméleti oktatónkkal,
 • a tankönyv és a tesztkönyv ára megspórolható
 • folyamatos az önellenőrzés lehetősége. Ez általában tesztekkel, gyakorlófeladatokkal történik.
 • az előrehaladás sorrendje általában kötött, a kötelező tartalmak teljesítése és az ellenőrző tesztek elfogadható szintű megoldása nélkül a tananyag nem végezhető el.
 • a tananyagok és a keretrendszerek szigorú feltételek szerint akkreditáltak, így garantált a naprakészségük és a megfelelő minőségük.
 • Autóth

Nézd meg!

Ne dőlj be annak a megtévesztésnek, hogy csak a tantermi tanfolyam lehet a jó!

Ha meggyőztünk, akkor az online KRESZ tanfolyamunkra itt  JELENTKEZZ! 

Szeretnél a vizsgakérdésekhez hozzájutni?
Szeretnéd az elsősegély tanfolyam e-learninges változatát megtanulni? 

         Itt  jelentkezhetsz ezekre a kiegészítő képzésekre is nálunk! 

Mint Online értékesítési pont mindenki számára elérhetővé tesszük ezt a korszerű tanulási formát!

Nyitottak vagyunk a tanulók különleges tanulási igényeire.

 

FONTOS!: Ha az e-learningos képzés során (pl.: elakadtál, nem értesz valamit....)  kérhetsz az elméleti oktatónktól személyes konzultációt!

Az e-learning képzés:

Az e-learninges képzés (távoktatás) elektronikus, digitális úton közvetíti a tartalmakat, amelyekhez a tanulónak egy internet eléréssel rendelkező számítógépre, web böngészőre és érvényes e-mail címre van szüksége.

A tanuló által befizetett elméleti tandíjnak az autósiskola számláján történő megjelenését követően, az autósiskola által megrendelt tanfolyam elvégzéséhez a tanuló egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve (e-titan) a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanuló az oldalak használatához, az oldalakon külön segítséget talál.

Az e-learninges képzések során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztása és képességei szerint haladhat előre a tanulási folyamatban, oly módon, hogy a képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Az informatikai rendszeren futó képzésmenedzsment rendszer a hatósági előírásoknak megfelelően manipulálhatatlanul rögzíti és értékeli a tanuló képzési programban rögzített előrehaladását, ellenőrző kérdésekre adott válaszait, és eredményeit.

A tanuló teljesítményének értékelése alapján végrehajtja továbbá a képzési program szerint lehetséges navigációs kéréseit, például egy adott tananyagrészt csak akkor kezdhet el a tanuló, ha a megelőzőt már befejezte. A rendszer emellett ellenőrzi az oktatás elvégzésének feltételeit, határidejét.

A tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a közlekedési hatóság felé, valamint a tanuló és iskolavezetője számára letölthetővé tesz.

A Tanuló számára az e-learning képzésben való részvétel időtartama korlátozott, azaz meghatározott időtartam alatt végezheti el a képzést. A határidő leteltét követően a Tanulónak az e-learning tananyaghoz való hozzáférési jogosultsága megszűnik.

A Tanuló tudomásul veszi:

 • a felhasználási jogosultságát másnak nem engedheti át.
 • a Tanuló által az egyedi bejelentkezéshez használt felhasználónév és jelszó titokban tartásáért felel, és köteles haladéktalanul értesíteni az iskolát, illetve jelszavát megváltoztatni, ha felhasználóneve és jelszava illetéktelenül harmadik személy tudomására jutott.
 • az e-TITÁN Rendszer használatával a Tanuló hozzájárul adatainak kezeléséhez.
 • tilos az e-learning tananyagot vagy annak részeit, beleértve a médiaelemeket, szövegeket bármilyen más módon felhasználni, illetve tilos másolni, továbbadni, többszörözni, átdolgozni, harmadik személynek átadni.
 • az e-TITÁN Rendszer használata és az e-learning képzés elvégzése során a Rendszerben a Tanuló számítógépének egyes adatai és IP címei naplózásra kerülnek, az e-TITÁN Rendszer a képzés ideje alatt és a jogszabályban meghatározott ideig adatbázisában manipulálhatatlanul rögzíti a Tanuló aktuális képzésben történő előrehaladását, a Rendszerben eltöltött idejét, értékeli és rögzíti a Tanuló e-learning keretrendszer szerinti ellenőrző kérésekre adott válaszait, eredményeit.

Az e-TITÁN Rendszer az e-learning képzés megkezdésekor automatikus üzenetben továbbítja a Közlekedési Hatóság részére a közúti járművezetők és közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló 24/2005. (IV.21.) GKM. rendeletben meghatározott (a továbbiakban: GKM. rendelet) adatokat.

A Rendszer a Tanuló e-learning képzésének befejezésekor - a képzési igazolás kiállításával egyidejűleg - a GKM. rendelet szerint, a Tanuló adatait és képzésének leíró adatait az elektronikus aláírásról szóló törvény szerinti legalább fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott, a közlekedési hatóság által meghatározott szabványos XML formátumú és adattartalmú állományban eltárolja. Az így előállított állományt a Szolgáltató legalább 5 évig megőrzi. A Rendszer ezt az állományt a képzés befejezését követő három munkanapon belül a Közlekedési Hatóság által meghatározott módon a Közlekedési Hatóság részére átadja.

Az e-TITÁN Rendszer Szolgáltatója vállalja, hogy a Tanulók részére a folyamatban lévő aktuális képzések e-learning tananyagaihoz a Rendszerben 7x24 órás rendelkezésre állás mellett hozzáférést biztosít. A Tanuló az e-learning képzést bármikor dokumentáltan megszakíthatja és azt az egyedi bejelentkezést követően folytathatja a felhasználási jog időtartamán belül.

A tananyaggal kapcsolatos észrevételeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell eljuttatni.