Járművezető képző iskolánk 1990-ben alakult. A képzési tapasztalatok alapjai már a '60-as, '70-es évekre nyúlnak vissza. Az önállóvá válásnak egyik fontos mozgatója volt, egy saját arculatú, tanulóinkat teljes mértékben kiszolgáló iskola létrehozása.

Ügyfélfogadó és oktató termünket a CSILLAGHÁZ második emeletén, csendes környezetben alakítottuk ki, amely Dunaújváros egyik legszebb épületében található. Aki még nem járt benne, megcsodálhatja a "szocreál" építészet reprezentatív alkotását, a széles vörös-márvány lépcsőjét, látványos üveg intarziáját, megismerheti folyosóin a várostörténeti fotókiállítást. Elhelyezkedésünk abszolút belvárosi. Előnye, hogy menetrend szerinti autóbuszokkal is könnyen megközelíthető.

Tantermünk nagy légterével, légkondicionálásával és a modern felszereltségével a többi autósiskolák között is az egyik legfigyelemreméltóbb.

Jelenleg motorkerékpár, segédmotoros kerékpár- és személygépkocsi vezető képzéssel foglalkozunk. Az eltelt évek során nemcsak képzési tapasztalataink gyarapodtak, hanem a korszerű oktatás tárgyi feltételeit is megteremtettük. Üzletpolitikánk lényege, hogy tanulóink a jogosítványt megszerezve elégedetten távozzanak tőlünk. Meggyőződésünk, hogy a maximális szakmai színvonalra törekvés, tanulóink korrekt tájékoztatása, tevékenységünk továbbfejlesztése elemi érdekünk és a jövőnk függ tőle.

Az AuTÓTh Iskola Korlátolt Felelőségű Egyéni Cég egyéb kiemelkedő szolgáltatásai:

  • Előzetes tudás felmérése
  • Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás

A szolgáltatások célja a következő:

  • A gépjárművezetéssel kapcsolatosan segíteni az érdeklődőt, bemutatni azt a tudást, tapasztalatot és képességeket, amelyeket eddig szerzett.
  •  Az elsajátított ismeretek birtokában az egyén részére támogatást kínálni a sikeres elhelyezkedés érdekében, az álláskeresési esélyeinek javításával.

Vár téged és barátaidat a CSILLAGHÁZ II. emeletén,

Tóth György iskolavezető
és nagyszerű csapata